ULTRES DEL FUTBOL

Batalla campal entre Bukaneros i Ultra Sur després d'una vetllada de boxa: 11 ultres en llibertat

Després de declarar davant la Brigada Provincial d'Informació van ser posats a disposició judicial

zentauroepp18256099 barcelona 09 02 2012  coche patrulla de la policia nacional 180213120803

zentauroepp18256099 barcelona 09 02 2012 coche patrulla de la policia nacional 180213120803

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Un jutjat madrileny ha deixat en llibertat 11 arrestats dissabte durant una baralla tumultuària entre radicals d'Ultra Sur (aficionats del Reial Madrid) i dels Bukaneros (del Rayo Vallecano), que va tenir lloc a prop de l'estadi de Vallecas després d'una vetllada de boxa.

Segons han informat fonts del Tribunal Superior de Justícia de Madrid (TSJM), la magistrada del Jutjat d'Instrucció 3 de Madrid, en funció de guàrdia de detinguts, ha deixat en llibertat sense mesures cautelars 11 detinguts per la Policia com a suposats responsables d'aquesta baralla tumultuària.

Els arrestats, pertanyents segons les primeres indagacions als grups radicals Ultra Sur i Bukaneros, estan imputats per la suposada comissió d'un delicte de baralla tumultuària amb lesions.

En el marc d'aquestes diligències, la magistrada ha sol·licitat a la Policia les gravacions dels incidents amb l'objectiu d'aclarir els fets, segons el TSJM.

Fonts de la Prefectura Superior de Policia han explicat que dissabte cap a les 19.30 hores van ser arrestades 12 persones al carrer Pío Felipe, a prop del camp de futbol de Vallecas, per una baralla multitudinària entre seguidors del Rayo i altres d'extrema dreta del Reial Madrid.

Notícies relacionades

Després de declarar davant la Brigada Provincial d'Informació van ser posats a disposició judicial.

Fonts de la investigació han precisat que un membre d'Ultra Sur va anar als baixos de l'estadi a participar en una vetllada de boxa de les que se solen organitzar, acompanyat per uns amics, i diversos membres dels Bukaneros van anar a trobar-lo.