Anar al contingut

LA RECEPTA

Cigrons amb bacallà

Josep Masclans, propietari de la parada Masclans. Artesans del Bacallà, situada al mercat de les Corts, proposa un plat exquisit, dels que es desfan a la boca.

INGREDIENTS  (4 persones)

400 grams de bacallà

600 grams de cigrons cuits

1 ceba

1 carbassó

pebrot vermell

salsa de tomàquet

oli

sal

pebre negre

PREPARACIÓ

Compreu el bacallà dessalat o dessaleu-lo a casa abans de la preparació del plat. Sofregiu en una cassola amb oli d'oliva una ceba tallada fina. Després, afegiu-hi el pebrot vermell tallat en quadrats petits i quan es comprovi que ja és tou incorporeu-hi el carbassó. Enfarineu els trossos de bacallà i fregiu-los i fiqueu-los a la cassola on hem fet la ceba, el pebrot i el carbassó. Aboqueu-hi també la salsa de tomàquet. Deixeu-ho poc temps al foc i llavors afegiu-hi els cigrons cuits. Poseu-hi una mica de pebre negre en gra o mòlt i rectifiqueu de sal. Deixeu-ho coure una mica i ja teniu a punt el plat per portar-lo a la taula.

Per oferir-li la millor experiència possible estem canviant el nostre sistema de comentaris, que passa a ser Disqus, que gestiona 50 milions de comentaris en mitjans d'arreu del món cada mes. Ens disculpem si aquests primers dies hi ha algun procés extra de 'login' o si el servei no funciona al 100%.