LA RECEPTA
Cigrons amb bacallà
Josep Masclans, propietari de la parada Masclans. Artesans del Bacallà, situada al mercat de les Corts, proposa un plat exquisit, dels que es desfan a la boca.
INGREDIENTS (4 persones)
400 grams de bacallà
600 grams de cigrons cuits
1 ceba
1 carbassó
pebrot vermell
salsa de tomàquet
oli
sal
pebre negre
Notícies relacionadesPREPARACIÓ
Compreu el bacallà dessalat o dessaleu-lo a casa abans de la preparació del plat. Sofregiu en una cassola amb oli d'oliva una ceba tallada fina. Després, afegiu-hi el pebrot vermell tallat en quadrats petits i quan es comprovi que ja és tou incorporeu-hi el carbassó. Enfarineu els trossos de bacallà i fregiu-los i fiqueu-los a la cassola on hem fet la ceba, el pebrot i el carbassó. Aboqueu-hi també la salsa de tomàquet. Deixeu-ho poc temps al foc i llavors afegiu-hi els cigrons cuits. Poseu-hi una mica de pebre negre en gra o mòlt i rectifiqueu de sal. Deixeu-ho coure una mica i ja teniu a punt el plat per portar-lo a la taula.
- Sondeig El PSC es referma i Junts passa davant d’Esquerra
- Investigació judicial Hisenda va maniobrar per evitar la imputació del PP en el cas Bárcenas
- GUARDONS Els Laureus coronen Aitana Bonmatí i la selecció espanyola
- Caiguda de la producció Freixenet planteja un erto per a 615 persones per la sequera
- EDUCACIÓ Catalunya unifica la preinscripció d’FP i donarà places segons la nota
- Al minut Guerra d’Israel en directe: última hora sobre el final de la treva a Gaza, l’ajuda humanitària i reaccions
- Hisenda ¿Què és l’IRPF i quins són els trams de la renda el 2021?
- El laberint català Així estan les enquestes de les eleccions a Catalunya
- ‘Fairy ballroom’ Música, fantasia, dansa i burlesque
- LA FESTA DE LES LLETRES Gener i Castillo, els més venuts de Sant Jordi (per ara)