LA RECEPTA
Bacallà al forn

Griselda Solá mostra un tros de bacallà.
Griselda Solà Sagalés, propietària de la parada de bacallà i conserves J. Gavaldà del mercat de les Corts, explica com es prepara el bacallà al forn, un plat tradicional de la cuina catalana i que és molt senzill d'elaborar.
INGREDIENTS (4 persones)
4 trossos de llom de bacallà
2 grans d'all
oli
pebre vermell
Notícies relacionadesPREPARACIÓ
Fregiu els trossos de llom de bacallà, prèviament dessalat, en una paella amb oli d'oliva abundant. Reserveu-ho i col·loqueu-ho en una safata que pugui anar al forn. En l'oli que s'ha utilitzat per al peix, hi fregim l'all tallat a làmines fins que adquireixi un to daurat. Abans de posar el bacallà al forn, afegiu-hi les làmines de l'all i després tireu-hi per sobre una mica de pebre vermell per potenciar el sabor del peix. Poseu-ho al forn durant tres minuts. I ja està llest per servir a la taula aquest plat sa i ràpid de preparar.
- Investigació ¿Quantes hores has de dormir si vius a Catalunya? La Universitat de Columbia ho revela
- ESPORTS ¿Quants diners s'emportaria el Barça per guanyar la Lliga?
- Detectades obres il·legals en una reforma de Consell de Cent
- Tancada des del 2018 Barcelona estudiarà la viabilitat de reobrir la ‘platja de l’Eixample’ el 2026
- Stuani rubrica la salvació i es guanya l’estàtua a Girona
- Multimèdia | 500 dies de guerra: El poder de Putin s’esquerda en plena contraofensiva d’Ucraïna
- Com prendre’s correctament la tensió arterial a casa sense baixar a la farmàcia
- Diners públics El Govern defensa que el seu pacte amb Acciona rebaixa de 1.400 a 492 milions d’euros el cost de la privatització fallida d’ATLL
- Denúncies de l’OCU Consum investiga possibles irregularitats en la venda d’entrades per als concerts de Bad Bunny a Espanya
- Tribunals El jugador de l’Espanyol Álvaro Aguado, acusat de violació, declara davant la jutge que va ser sexe consentit