LA RECEPTA

Bacallà al forn

Griselda Solá mostra un tros de bacallà.

Griselda Solá mostra un tros de bacallà.

1
Es llegeix en minuts

Griselda Solà Sagalés, propietària de la parada de bacallà i conserves J. Gavaldà del mercat de les Corts, explica com es prepara el bacallà al forn, un plat tradicional de la cuina catalana i que és molt senzill d'elaborar.

INGREDIENTS (4 persones)

4 trossos de llom de bacallà

2 grans d'all

oli

pebre vermell

Notícies relacionades

PREPARACIÓ

Fregiu els trossos de llom de bacallà, prèviament dessalat, en una paella amb oli d'oliva abundant. Reserveu-ho i col·loqueu-ho en una safata que pugui anar al forn. En l'oli que s'ha utilitzat per al peix, hi fregim l'all tallat a làmines fins que adquireixi un to daurat. Abans de posar el bacallà al forn, afegiu-hi les làmines de l'all i després tireu-hi per sobre una mica de pebre vermell per potenciar el sabor del peix. Poseu-ho al forn durant tres minuts. I ja està llest per servir a la taula aquest plat sa i ràpid de preparar.