LA RECEPTA
Bacallà al forn

Griselda Solá mostra un tros de bacallà.
Griselda Solà Sagalés, propietària de la parada de bacallà i conserves J. Gavaldà del mercat de les Corts, explica com es prepara el bacallà al forn, un plat tradicional de la cuina catalana i que és molt senzill d'elaborar.
INGREDIENTS (4 persones)
4 trossos de llom de bacallà
2 grans d'all
oli
pebre vermell
Notícies relacionadesPREPARACIÓ
Fregiu els trossos de llom de bacallà, prèviament dessalat, en una paella amb oli d'oliva abundant. Reserveu-ho i col·loqueu-ho en una safata que pugui anar al forn. En l'oli que s'ha utilitzat per al peix, hi fregim l'all tallat a làmines fins que adquireixi un to daurat. Abans de posar el bacallà al forn, afegiu-hi les làmines de l'all i després tireu-hi per sobre una mica de pebre vermell per potenciar el sabor del peix. Poseu-ho al forn durant tres minuts. I ja està llest per servir a la taula aquest plat sa i ràpid de preparar.
- Tribunals Una jutge d’Andorra reactiva la causa contra Rajoy per l’operació Catalunya
- Conflicte laboral La bandera groga oneja en l’inici de la vaga dels socorristes
- Religió L’escàndol de les religioses intervingudes amenaça el ‘boom’ dels retirs secrets
- Tribunals Multa milionària a Espanya per incomplir la normativa europea de conciliació familiar i laboral
- Fruites d’estiu ¿Què és més sa, la síndria o el meló? La ciència et dona la resposta
- La pretemporada blanca El Madrid tornarà a la feina amb l’operació sortida bloquejada
- Plans per a un agost cultural pletòric
- La pretemporada blaugrana Flick manté afinat el Barça
- Dictamen històric Uribe, condemnat a 12 anys de presó domiciliària
- Escalada diplomàtica Trump envia dos submarins nuclears a prop de Rússia