SORTEIG EXTRAORDINARI

Comprovar si el meu número de la Grossa de Sant Jordi 2020 té premi

1
Es llegeix en minuts
Manuela Valdés

Comprovar si el teu número de la Grossa de Sant Jordi 2020 ha resultat premiat és molt fàcil i ràpid amb el cercador d’EL PERIÓDICO. Simplement, cal introduir les xifres del bitllet i, a l’instant, se sap si el número ha sigut agraciat amb algun premi.

[Comprova si el teu número ha resultat premiat en la Grossa de Sant Jordi 2020]

Segon sorteig extraordinari

És la segona vegada que es realitza aquest sorteig per commemorar el dia de Sant Jordi. Tot i que la seva celebració estava prevista el passat 23 d’abril, la pandèmia del coronavirus va obligar a suspendre tots els sortejos de Loteries de Catalunya.

Aquest any, la Grossa de Sant Jordi ha sortit al carrer amb una tirada de 14 milions d’euros, 12 milions en paper i 2 milions en suport virtual (a través del terminal i per Internet). Loteries de Catalunya ha posat a la venda 80.000 números, amb un total de 35 bitllets per número i a un preu de 5 euros.  

Notícies relacionades

Per segon any consecutiu, es repeteix el format de sorteig extraordinari repartint 2 milions d’euros a un bitllet, sempre que coincideixin les xifres i la sèrie, i 50.000 euros per bitllet. D’altra banda, es premien les 5 xifres i també tots els acabaments d’aquest número guanyador, i el número anterior i posterior. En aquesta ocasió, s’incorporen un segon i un tercer premi, de 20.000 i 10.000 euros, respectivament.

El passat 16 de març, amb motiu de la situació creada per la Covid-19, Loteries de Catalunya va suspendre la comercialització, els sortejos de tots els seus jocs i el pagament a través dels terminals situats als punts de venda. Aquestes mesures extraordinàries es van aixecar el passat 21 de maig, quan es va tornar a operar amb normalitat.  

bombo-grossa

bombo-grossa