¿Quant toca a la Grossa 2015?

La Grossa de Cap d'Any repartirà un primer premi dotat amb 100.000 euros per cada bitllet

Les butlletes premiades es podran cobrar fins al 31 de març del 2015

¿Quant toca a la Grossa 2015?

EFE / JAUME SELLART (EFE)

2
Es llegeix en minuts
MÍRIAM MILÁN / BARCELONA

La Grossa premia cinc números sense distinció de sèries. Per tant, cada un dels cent bitllets premiats rep el mateix import. El primer premi estarà premiat amb 20.000 euros per cada euro jugat, és a dir, 100.000 euros al bitllet de 5 euros. El segon premi atorgarà 6.500 euros per euro jugat (32.500 euros al bitllet); el tercer serà de 3.000 euros per euro jugat (15.000 euros al bitllet de 5 euros); el quart, donarà 1.000 euros per euro jugat o 5.000 euros al bitllet, i el cinquè, 500 euros per euro jugat o 2.500 euros per bitllet.

A més també hi haurà premis especials a les centèsimes, amb 25 euros per bitllet, pels números que tenen les 3 primeres xifres coincidents, en el mateix ordre, amb els 3 primers dígits de qualsevol dels 5 grans premis. Pel que fa a les terminacions, es premiaran aquelles dels 5 números guanyadors que coincideixin amb les 4 últimes xifres, les 3 últimes o les 2 xifres coincidents.

També seran premiats els números anterior i posterior de cada un dels 5 números guanyadors. Els reintegraments de tots els bitllets acabats amb les últimes xifres dels 5 números també rebran un pessic.

MÉS POSSIBILITATS 

Des de Loteries de Catalunya destaquen que hi ha un 20% més de possibilitats que toqui la Grossa respecte a altres loteries.

Els premis es podran cobrar fins al 31 de març del 2015 en qualsevol oficina de Catalunya Caixa i La Caixa, o bé a la seu de Loteries de Catalunya, al carrer de Gran Vía 639 de Barcelona. Com a novetat, també es podrà fer en 41 establiments de la cadena Bon Preu.

Els premis de fins a 120 euros també es pagaran als punts de venda autoritzats, que actualment venen la resta de productes que comercialitza Loteries de Catalunya. Aquests establiments també podran pagar, opcionalment, els premis de fins a 750 euros. Per cobrar els premis s'haurà de presentar el bitllet original de la Grossa de Cap d'Any.

LA GROSSA I PORT AVENTURA

Després del sorteig de dijous 31, si el teu bitllet no resulta premiat, encara pots tenir premi. Loteries de Catalunya i Port Aventura ofereixen un descompte d'un màxim de 10 euros per entrar al parc temàtic entre el 2 i el 4 de gener. Els interessats només hauran d'entregar el bitllet no premiat de la Grossa 2015 en les taquilles del parc per obtenir el descompte de 5 euros per bitllet presentat en la compra d'una entrada d'adult d'un dia. Cada visitant podrà acumular un màxim de dos bitllets per entrada, és a dir, el descompte màxim que es podrà aconseguir serà de 10 euros per entrada i persona.

ALTRES PREMIS

Notícies relacionades

Per primera vegada, la Grossa ha sortejat un premi extraordinari de 2.000 euros al mes durant tot un any, entre els compradors de la loteria que van enviar les seves fotos durant el mes de novembre amb el bitllet comprat. El va guanyar una veïna de Sant Cugat, entre 40.000 participants, i l'entrega del premi es va fer el 7 de desembre.