FUTBOL

Convocatòria d’Argentina de futbol per als Jocs Olímpics 2021: llista i alineació probable

  • Repassa els 10 rècords més històrics dels Jocs Olímpics

Convocatòria d’Argentina de futbol per als Jocs Olímpics 2021: llista i alineació probable

AFA

1
Es llegeix en minuts

La selecció argentina de futbol sub-23, dirigida per Fernando Batista, va aterrar aquest dissabte a Tòquio llesta per al seu debut dijous (12.30 hora espanyola) contra Austràlia. L’‘albiceleste’ arriba des de Seül després de jugar el seu últim amistós, en què va empatar 2-2 amb el combinat de Corea del Sud.

L’Argentina, que va conquerir la medalla d’or a Atenes 2004 i Beijing 2008, està enquadrada en el grup espanyol i és una de les candidates al podi.

Aquests són els 22 convocats per a la cita olímpica:

Porters: Jeremías Ledesma, Lautaro Morales, Joaquín Blázquez.

Defenses: Hernán De la Fuente, Marcelo Herrera, Nehuén Pérez, Leonel Mosevich, Facundo Medina, Francisco Ortega, Claudio Bravo.

Centrecampistes: Fausto Vera, Santiago Colombatto, Tomás Belmonte, Martín Payero, Fernando Valenzuela, Alexis Mac Allister, Thiago Almada, Ezequiel Barco. 

Davanters: Agustín Urzi, Pedro De La Vega, Adolfo Gaich, Ezequiel Ponce.

Les seves principals figures són el centrecampista ofensiu Alexis Mac Allister (Brighton) i els davanters Adolfo Gaich (CSKA Moscou) i la promesa Thiago Almada (Vélez Sarsfield). El porter Jeremías Ledesma (Cadis) és l’únic més gran de 23 anys de la plantilla, malgrat que el reglament permet la inclusió de tres jugadors que superin aquesta edat.

Aquesta és l’alineació probable de Fernando Batista:

Notícies relacionades

Ledesma, De la Fuente, Mosevich, Medina, Bravo; Fausto Vera, Colombatto, Thiago Almada, Alexis Mac Allister, Ezequiel Barco i Adolfo Gaich.

El dijous 22 de juliol debutarà en el torneig davant Austràlia, el diumenge 25 s’enfrontarà a Egipte i el dimecres 28 tancarà la seva participació en el Grup C davant la selecció d’Espanya.