Anunci del cantant

Alejandro Sanz participa en la gala d’inauguració de Tòquio

Alejandro Sanz participa en la gala d’inauguració de Tòquio
1
Es llegeix en minuts

El cantant espanyol Alejandro Sanz participarà en la cerimònia d’inauguració dels Jocs Olímpics de Tòquio 2020, segons ha avançat el mateix artista en un missatge publicat en el seu perfil de la xarxa social Twitter.

«Avui l’honor em teletransporta a un altre món. Seré part de la cerimònia inaugural dels Jocs Olímpics. La meva veu, serà la de tots; tremolo, de felicitat. I’m excited to be a part of the #Tokyo2020 Olympics Opening Ceremony! (¡Estic emocionat de formar part de la cerimònia d’inauguració de les olimpíades de #Tokyo2020!), va escriure Sanz junt amb un enllaç per disfrutar en directe de l’emissió.

El programa de la cerimònia d’inauguració dels Jocs, que es prolongaran fins al 8 d’agost, és secret fins a l’últim moment, però el cantant ha decidit compartir improvisadament la seva emoció a través de les xarxes.

Notícies relacionades

L’atípica cerimònia d’inauguració de Tòquio 2020 no compta amb públic per primera vegada en la història de l’esdeveniment, a causa de la pandèmia de Covid-19 i les estrictes mesures sanitàries implementades pel país amfitrió per contenir-ne la propagació.

Segons els organitzadors, unes 950 persones assistiran a l’acte, entre representants diplomàtics i membres de l’organització.