Segueix la commemoració del 25è aniversari dels Jocs Olímpics de Barcelona

La torxa olímpica tornarà a recórrer els carrers de la ciutat aquest dimarts

Una festa ciutadana a la plaça de Catalunya seguirà una recepció als atletes

1
Es llegeix en minuts

Barcelona commemora aquest dimarts el 25è aniversari dels Jocs Olímpics que la ciutat va organitzar el 1992 i que van marcar un abans i un després en la seva història. La celebració consta de diverses activitats, entre les quals destaca la festa ciutadana programada a la plaça de Catalunya a partir de les vuit del vespre. A aquesta hora començarà al Palauet Albéniz una recepció als atletes que van participar en la cita. Seguiu la retransmissió de la festa aquí.

La torxa olímpica tornarà a recórrer la ciutat. Des del Palauet Albéniz sortirà la primera rellevista, Elisabeth Maragall, medallista el 1992 i neboda de l'alcalde ‘olímpic’, Pasqual Maragall.

Epi, un altre cop l'últim rellevista

Notícies relacionades

L'últim, com va passar fa un quart de segle, serà l'exjugador de bàsquet Juan Antonio San Epifanio, acompanyat de l'atleta paralímpica Teresa Perales, amb l'arquer Antonio Rebollo, l'home que va disparar la fletxa durant l'encesa del peveter, que participaran en una recreació d'aquest fet. Durant la celebració, a l'Estadi Olímpic Lluís Companys s'encendrà una altra vegada el foc.

Los Manolos

A la plaça de Catalunya hi haurà actuacions dels grups Mambo Jambo i d'un dels que més s'associen a Barcelona-92, Los Manolos.