Crim al Regne Unit

Arrestats dos nens de 12 anys a Wolverhampton després de matar un jove a punyalades

El succés ha generat un gran enrenou a Anglaterra mentre que els policies han augmentat les patrulles a les zones pròximes a les escoles

El van matar i van llançar a un pou perquè els va voler cobrar 25 euros de carrera en el seu taxi pirata

police

police

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La policia britànica de West Midlands ha detingut dos nens de 12 anys com a principals sospitosos de l’assassinat a punyalades contra un jove de 19 anys a Wolverhampton dilluns passat.

Shawn Seesahai va perdre la vida després de rebre múltiples punyalades en camps oberts pròxims a l’escola primària Stowlawn, a l’est de la ciutat, poc abans de les 20.30 hores de dilluns.

En el moment del tràgic succés, els serveis d’emergència es van desplaçar fins al lloc, alertats, per diversos veïns, però malgrat els esforços no van aconseguir salvar la vida a Seesahai.

L’inspector Dave Sanders, de l’equip d’homicidis de la força, ha volgut mostrar el seu suport a la família de la víctima, alhora que ha confirmat que la «investigació avança a bon ritme i continuem animant qualsevol persona que tingui informació que es posi en contacte amb nosaltres».

Notícies relacionades

A més, Sanders ha revelat que els dos principals sospitosos de la investigació són dos nois de 12 anys que van ser arrestats aquest dimarts a la nit als seus domicilis i que es mantenen sota custòdia.

Els agents han augmentat les patrulles a la zona i a la sortida de les escoles perquè aquest incident ha causat una profunda preocupació social entre els veïns de la comunitat local i volen evitar que aquest succés pugui repetir-se.

Temes:

Nens Regne Unit