Argentina

Sánchez ofereix el seu suport a Massa en les eleccions davant Milei

Sánchez ofereix el seu suport a Massa en les eleccions davant Milei

AGUSTIN MARCARIAN / REUTERS

1
Es llegeix en minuts
EFE

El president del Govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, ha traslladat tot el seu suport al candidat a la presidència de l’ArgentinaSergio Massa, del qual ha dit que representa l’aposta per la convivència democràtica i per la concòrdia davant «l’estridència». En un vídeo enviat a l’actual ministre d’Economia argentí, Sánchez recorda que els comicis del 19 de novembre en aquest país són «decisius» perquè els votants no només elegiran un nou president, sinó que decidiran una cosa molt més important, el futur que volen per al seu país.

El líder socialista ha assenyalat que els candidats en disputa, el peronista Massa i el llibertari d’ultradreta Javier Milei, ofereixen opcions «profundament diferents» i ha destacat que el primer «ofereix un projecte d’unitat, de solidaritat, amb oportunitats per a tots i totes».

Notícies relacionades

Segons el seu parer, en un context global complex i incert com l’actual és necessari enfortir les democràcies, adoptar polítiques que donin resposta a les necessitats de la gent, sobretot als més humils, i continuar pel camí dels avenços socials davant l’«estridència».

Massa –ha remarcat en el vídeo– representa la tolerància i el diàleg per construir una Argentina amb un desenvolupament inclusiu que no deixi ningú enrere. «Per això, estimat Sergio, t’envio tot el meu suport des d’Espanya i els meus desitjos més sincers d’èxit per a les pròximes eleccions del 19 de novembre. Sort i a guanyar», assenyala Sánchez en el seu missatge al candidat oficialista.