Accident aeri

Dos morts i quatre hospitalitzats per la caiguda d’un helicòpter a Florida

Dos morts i quatre hospitalitzats per la caiguda d’un helicòpter a Florida

EPC

1
Es llegeix en minuts
EFE

Dues persones han mort i quatre persones més han hagut de ser hospitalitzades aquest dilluns a l’estavellar-se sobre un edifici un helicòpter d’una brigada antiincendis del comtat de Broward (sud-est de Florida) per causes encara sense determinar, segons informen les autoritats.

En una publicació al seu compte oficial a X (abans Twitter), l’oficina de l’agutzil d’aquest comtat ha confirmat que entre els morts hi figura el capità Terryson Jackson, que aquest mes va complir 50 anys i en portava 19 en aquesta dependència policial.

Així mateix, en una roda de premsa, l’agutzil de Broward, Gregory Tony, ha assenyalat que l’altre mort és una persona que es trobava dins de la sevavivenda en el moment de l’accident.

Notícies relacionades

Les autoritats han afirmat que a l’interior de l’helicòpter pertanyent a l’Oficina de l’agutzil del comtat de Broward, viatjaven tres ocupants, mentre que dos civils eren a l’edifici sobre el qual va caure l’aeronau, els que van ser hospitalitzats. Els altres dos ocupants de l’helicòpter també han sigut ingressats i els quatre es troben estables.

L’helicòpter va caure sobre un edifici residencial d’una sola planta a Pompano Beach cap a les 08.45 hores local (14.45 hores a Espanya), després que es veiés embolicat a l’aire per fum i flames i després comencés a girar sense control, tal com mostren vídeos que circulen a xarxes socials.