Amenaça al president

L’FBI mata en una batuda un home que havia amenaçat de mort Biden

Ha mort abatut durant l’operació llançada a primera hora d’aquest dimecres per mirar d’aconseguir el seu arrest a la localitat de Provo (Utah)

L’FBI mata en una batuda un home que havia amenaçat de mort Biden
1
Es llegeix en minuts

Un home buscat per l’FBI després de proferir a internet amenaces de mort contra el president dels Estats Units, Joe Biden, ha mort abatut durant l’operació llançada a primera hora d’aquest dimecres per mirar d’aconseguir el seu arrest a la localitat de Provo, situada a l’estat de Utah, han informat les autoritats.

Notícies relacionades

Sobre el sospitós, identificat com a Craig Deleeuw Robertson, pesaven tres càrrecs federals, entre ells un per amenaçar directament el president. La seva llista d’objectius incloïa també familiars de Biden i altres autoritats, entre ells l’exmandatari Barack Obama, segons fonts dels serveis de seguretat citades per la cadena CBS.

Diumenge passat, Robertson va publicar un missatge en el qual al·ludia a la pròxima visita de Biden a Utah aquest mateix dimecres i avançava que «trauria la pols al seu fusell de franctirador M24». Els documents judicials recullen fotos del sospitós amb aquest armament i vestit amb roba de camuflatge.

Temes:

Joe Biden FBI