Oberta una investigació

Desallotjada una ala de la Casa Blanca després de trobar una pols blanca que va resultar ser cocaïna

Vídeo | Momentàs de Joe Biden: durant un programa en directe, s’aixeca i se’n va

L’estrany dibuix de Putin en una pantalla electrònica de Moscou

Desallotjada una ala de la Casa Blanca després de trobar una pols blanca que va resultar ser cocaïna
1
Es llegeix en minuts
EFE

Una petita ala de la Casa Blanca va ser desallotjada diumenge passat després que el Servei Secret trobés «una reduïda quantitat d’una pols blanca» que, després d’una anàlisi preliminar, va resultar ser cocaïna, segons van informar mitjans locals aquest dimarts.

El Servei Secret dels EUA està investigant els fets, que van tenir lloc quan el president Joe Biden no era a la residència oficial.

«Diumenge a la nit, el complex de la Casa Blanca va entrar en un tancament preventiu quan els oficials de la Divisió Uniformada del Servei Secret van investigar un article desconegut trobat dins d’una àrea de treball», va afirmar Anthony Guglielmi, portaveu del Servei Secret.

El Departament de Bombers de DC va ordenar l’evacuació i «ràpidament va determinar que l’article no era perillós». Aquest va ser enviat «per a una avaluació addicional» i «està pendent una investigació sobre la causa i la forma que va ingressar a la Casa Blanca», va afirmar el funcionari.

Notícies relacionades

Guglielmi no va voler dir específicament a quina part de la Casa Blanca es va trobar la substància o com estava empaquetada.

Els membres de la Divisió Uniformada del Servei Secret la van trobar mentre feien rondes de vigilància de rutina a l’edifici.