Un tiroteig a l’estat de Maryland (EUA) deixa almenys tres morts i tres ferits

Un tiroteig a l’estat de Maryland (EUA) deixa almenys tres morts i tres ferits
1
Es llegeix en minuts

Almenys tres persones han mort i tres més han resultat ferides de bala aquest diumenge en un tiroteig que ha tingut lloc a la ciutat nord-americana d’Annapolis, a l’estat de Maryland.

Les autoritats locals han indicat que el tiroteig ha tingut lloc a les 20.00 hores (hora local) en una residència privada en què s’estaria celebrant una festa de graduació, segons la investigació preliminar.

Totes les víctimes són homes, les seves edats oscil·len entre els 20 i els 50 anys. El sospitós està sota custòdia, tot i que de moment no s’han presentat càrrecs, segons ha indicat la policia, tal com ha recollit la cadena de televisió NBC.

L’alcalde de la ciutat, Gavin Buckley, ha manifestat que «aquesta nit ha sigut una vegada més un exemple de violència sense sentit»: «Persones que intenten resoldre problemes amb armes, és el més ridícul que podem fer com a societat».

Notícies relacionades

«Estem tristos per les famílies. Res es resol amb l’ús d’una arma», ha declarat aquest diumenge Buckley durant una conferència de premsa.

La policia està investigant per determinar el motiu del tiroteig.

Temes:

Tirotejos