Expresident italià

Berlusconi, ingressat a cures intensives en un hospital de Milà

L’exmandatari ha patit un problema cardíac

Berlusconi, ingressat a cures intensives en un hospital de Milà

REUTERS/Remo Casilli

1
Es llegeix en minuts
Irene Savio
Irene Savio

Periodista

ver +

L’expresident italià Silvio Berlusconi es troba hospitalitzat de nou a Milà i, segons fonts dels seus familiars més pròxims, l’atenen a la unitat de cures intensives.

Notícies relacionades

Aquest deteriorament mèdic es produeix després de ser absolt en un dels seus últims processos judicials pel conegut com a cas Ruby (per una llavors marroquí menor d’edat), un dels escàndols de corrupció més grans en els quals l’ex primer ministre italià s’ha vist involucrat en els últims anys. 

Berlusconi s’exposava a una pena de sis anys de presó i fins a 10,8 milions d’euros de multa. Segons la fiscalia, el polític va cometre una sèrie de delictes orquestrats per apaivagar els testimonis de les seves festes eròtiques i evitar que expliquessin el que sabien en altres judicis que es van celebrar pel mateix cas. Segons la premsa italiana, Berlusconi hauria arribat a pagar entre el 2011 i el 2015 prop de 10 milions d’euros a diverses dones perquè no diguessin la veritat o ocultessin fets, viciant d’aquesta manera els processos en contra seu.