A punt de caure de morros

Vídeo | Joe Biden torna a ensopegar al pujar a l’Air Force One

Vídeo | Joe Biden torna a ensopegar al pujar a l’Air Force One
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El president dels Estats Units, Joe Biden, va tenir problemes una vegada més per mantenir l’equilibri i va ensopegar aquest dimecres amb els esglaons de l’Air Force One (l’avió presidencial) a la seva tornada des de Polònia. Biden, de 80 anys, va trontollar i va caure cap endavant a la meitat de les escales de l’avió quan pujava, tot i que es va posar dret ràpidament i va continuar cap a la porta de l’avió, i va saludar ràpidament abans d’entrar-hi.

Notícies relacionades

No és la primera vegada que pateix un contratemps similar quan va cap a l’Air Force One. El març del 2021, va ensopegar dues vegades abans de caure a terra quan se n’anava cap a Geòrgia. En aquell moment, la llavors sotssecretària de premsa de la Casa Blanca, Karine Jean-Pierre, va culpar una ràfega de vent de la inoportuna per la caiguda presidencial.

El maig de l’any passat, Biden també va semblar que perdia breument l’equilibri mentre pujava els esglaons de l’Air Force One a la Base Andrews. En aquella ocasió, es va parar a temps i es va agafar amb força al passamà.