Delaware

Biden cau de la bicicleta després de parar durant un passeig per la platja

El president dels Estats Units va perdre l’equilibri després de frenar per saludar un grup de ciutadans

1
Es llegeix en minuts

El president dels Estats Units, Joe Biden, va caure aquest dissabte a terra durant un passeig amb bici a prop de la platja, a l’estat de Delaware, on està passant el cap de setmana amb la seva dona, Jill Biden.

El mandatari, de 79 anys, va perdre l’equilibri quan va frenar per saludar diversos veïns, però membres del Servei Secret el van ajudar ràpidament a posar-se dret.

«Estic bé», va respondre a la premsa el líder demòcrata, que va explicar que va caure perquè se li van quedar enganxades les sabates als pedals.

El contratemps va passar durant un passeig pel matí amb bici que va fer amb la seva dona, vestit amb roba esportiva, casc i guants, a Rehoboth Beach (Delaware), on passa el cap de setmana, ja que dilluns és festiu.

Preguntat per altres qüestions, va afirmar que està estudiant una possible reducció d’aranzels sobre la Xina i que «aviat» parlarà amb el seu homòleg del gegant asiàtic, Xi Jinping.

Notícies relacionades

També va dir estar «content» per l’acord d’un grup de senadors demòcrates i republicans per tirar endavant un projecte de llei amb algunes mesures de control d’armes.

El març de l’any passat, Biden va ensopegar tres vegades al pujar les escales de l’avió presidencial, l’Air Force One, però la Casa Blanca va treure importància al tema.