Objectes voladors

Ni un globus ni un OVNI: l’objecte que ha impactat a Texas era un meteorit

Les autoritats han identificat que es tracta d’un meteoroide i han enviat un missatge de calma als ciutadans

Ni un globus ni un OVNI: l’objecte que ha impactat a Texas era un meteorit
2
Es llegeix en minuts

Els misteriosos objectes voladors estan incrementant la incertesa entre la població. Fa unes setmanes gairebé ningú era conscient o podria tenir la sospita que hi hauria globus espies observant, tampoc havia crescut –en principi– la conspiració sobre els ‘ovnis’, però fins fa uns dies això ha canviat radicalment.

Fa uns dies Washington va fer caure diversos objectes voladors que circulaven pels Estats Units i el Canadà que presumptament espiaven la zona, també l’OTAN va acusar la Xina per l’espionatge amb els globus, i fins i tot el president dels EUA, Joe Biden, es va pronunciar en una roda de premsa sobre aquests objectes. En aquesta va explicar que els tres últims objectes eren ‘benignes’ principalment, però que de moment res apuntava a un presumpte espionatge. Per tant, s’ha sembrat aquesta incertesa sobre els possibles objectes que poden sobrevolar l’espai aeri i la població és una mica més conscient dels esmentats fenòmens.

Llavors, ¿quin tipus d’‘objectes’ eren? La situació crítica sobre els globus espies i els objectes desconeguts enderrocats ha fet desconfiar d’un fort terrabastall i explosió al cel de Texas aquest dijous. El fenomen ha tingut angoixats molts que han sospitat que es podria tractar d’extraterrestres o més globus espies. Però, per a la tranquil·litat de tots, ja s’ha confirmat que no es tracta d’un OVNI o un altre globus.

Notícies relacionades

Les autoritats han informat en una roda de premsa que l’impacte era d’un meteorit que va caure al Bajo Río Grande Valley a prop de la ciutat de Mission dimecres a la tarda cap a les 17.28 hora local (00.28 hora espanyola). El Servei Meteorològic Nacional a Brownsville, Texas, també ho ha confirmat perquè va ser detectat a través d’un sistema satel·litari dissenyat per mesurar els llamps. «Hi ha hagut informes d’un possible meteorit a l’oest de McAllen», «GLM va detectar un senyal a les 5.23 pm sense tempestes al voltant».

Les autoritats han enviat un missatge de calma a la ciutadania amb la caiguda del meteorit, especialment per l’aparició d’objectes estranys a l’espai aeri dels EUA en les últimes setmanes.

Temes:

Estats Units