Estats Units

Dos tirotejos presumptament relacionats deixen quatre morts a Califòrnia

  • Els dos atacs es van produir a Half Moon Bay, una petita ciutat a prop de San Francisco

  • El principal sospitós segueix en llibertat

Dos tirotejos presumptament relacionats deixen quatre morts a Califòrnia

TNLA / REUTERS

1
Es llegeix en minuts
EFE

Almenys quatre persones han mort en dos tirotejos que podrien estar relacionats a Half Moon Bay, una ciutat de poc més d’11.000 habitants situada 19 quilòmetres al sud de San Francisco (Califòrnia, Estats Units), segons van informar aquest dilluns a la tarda mitjans locals.

Tres víctimes mortals van ser trobades a dins d’una casa ubicada en una granja de bolets al costat de l’autopista 92 a Half Moon Bay, mentre que la quarta va ser trobada en una zona veïna. De moment, es desconeix si la xifra de morts és definitiva o si el succés també hagués deixat algun ferit.

Notícies relacionades

A més, d’acord amb les informacions de la cadena de televisió NBC, el presumpte autor dels trets continua en llibertat i alguns negocis de la zona han tancat per precaució.

«L’Oficina del xèrif està responent a un tiroteig amb múltiples víctimes a l’àrea de la carretera 92 i els límits de la ciutat de Half Moon Bay», diu una nota de l’Oficina del Xèrif del comtat de San Mateo, al qual pertany Half Moon Bay, en un breu comunicat en què no es proporcionen més detalls.