Atac armat

Sis morts en un tiroteig a Califòrnia, inclosos un nadó de sis mesos i la seva mare

  • El succés s’ha produït cap a les 3.30 hores de la matinada en un domicili que la setmana passada va ser registrat durant una batuda per tràfic de drogues

  • La policia descarta que es tracti d’un fet aïllat

Sis morts en un tiroteig a Califòrnia, inclosos un nadó de sis mesos i la seva mare

Archivo

1
Es llegeix en minuts
EFE

Un tiroteig ocorregut aquest dilluns a la matinada en el municipi de Goshen (ubicat al comtat de Tulare, estat de Califòrnia) ha deixat sis morts, inclosos una mare de 17 anys i el seu nadó de 6 mesos.

El succés s’ha produït cap a les 3.30 hores de la matinada (12.30 hora espanyola) a la vivenda número 6800 de Harvest Road, un domicili que la setmana passada va ser registrat durant una batuda per tràfic de drogues, segons han informat les autoritats locals en un comunicat oficial.

Els agents han trobat dues persones sense vida a la porta de la casa, una altra als voltants de la mateixa i tres més en una zona veïna a aquesta localitat de tot just 6.000 habitants situada al centre de l’estat de Califòrnia. El mateix xèrif del comtat de Tulare, Mike Boudreaux, ha comparegut davant la premsa local i ha concretat que entre les víctimes es troben una mare de 17 anys i el seu nadó de 6 mesos.

Les autoritats han acudit al domicili després de rebre una trucada d’emergència d’un dels veïns que alertava de la possible presència d’un tirador actiu, a causa de la gran quantitat de trets que s’havien escoltat.

Notícies relacionades

De moment, s’ha descartat la hipòtesi que es tracti d’un fet aïllat i es contempla una baralla entre bandes com a mòbil principal d’aquest succés.

La investigació continua oberta mentre l’Oficina del Sheriff de Tulare, des de la qual s’ha demanat la col·laboració de qualsevol veí amb informació al respecte, continua buscant dos sospitosos.