Va ser apunyalat el 2018

Bolsonaro és hospitalitzat a Florida per forts dolors abdominals

Aquesta última hospitalització de Bolsonaro es produeix tot just un dia després que centenars de simpatitzants assaltessin la seu dels poders de l’Estat a Brasília

Bolsonaro és hospitalitzat a Florida per forts dolors abdominals

MAURO PIMENTEL

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

L’expresident del Brasil Jair Bolsonaro ha sigut ingressat aquest dilluns en un hospital de l’estat de Florida, a l’extrem sud-est dels Estats Units, després de queixar-se de forts dolors abdominals.

Segons ha avançat el diari brasiler ‘O Globo’, l’exmandatari ha sigut ingressat a l’hospital AdventHealth Celebration, ubicat als afores de la ciutat d’Orlando. Bolsonaro va ser víctima d’un apunyalament a l’abdomen en el marc de la campanya electoral del 2018. Després d’aquest atac s’ha hagut de sotmetre fins a quatre cirurgies.

Hospitalitzacions prèvies

Notícies relacionades

Tanmateix, l’exmandatari ha patit diversos episodis de dolor abdominal, pels quals ha hagut de ser hospitalitzat en successives ocasions, la més recent a mitjans del mes de novembre passat, quan va ser ingressat a l’Hospital de les Forces Armades de Brasília.

Aquesta última hospitalització de Bolsonaro es produeix tot just un dia després que centenars de simpatitzants assaltessin la seu dels poders de l’Estat a Brasília, en un episodi similar al viscut el 6 de gener del 2021 al Capitoli dels Estats Units.