Vehicle militar

Així és el ‘Bushmaster’ australià que ajuda les tropes d’Ucraïna

  • DIRECTE | Últimes notícies de la guerra Rússia – Ucraïna

Així és el ‘Bushmaster’ australià que ajuda les tropes d’Ucraïna

Defense Ukraine

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Ministeri de Defensa d’Ucraïna ha publicat a Twitter unes imatges en les quals es pot veure un ‘Bushmaster’ fet a Austràlia que estan utilitzant per defensar-se de les tropes russes en la guerra

Segons informa la pàgina oficial de l’exèrcit d’Austràlia, el ‘Bushmaster’ és un vehicle militar que fabrica aquest país resistent a explosions i apte per ser utilitzat en tots els entorns perquè les tropes puguin desplegar-se amb rapidesa.

El ‘Bushmaster’ està dissenyat per portar nou soldats, amb espai per a un conductor. Compta amb un sistema d’inflat de pneumàtics central que els permet continuar viatjant malgrat les possibles punxades, i amb un dipòsit de combustible d’emergència protegit.

Notícies relacionades

Disposa d’un casc blindat en forma de ‘V’ per protegir els seus passatgers de mines terrestres i altres artefactes explosius. Així mateix, els costats inclinats a la part inferior del casc actuen per desviar explosius lluny del vehicle. Les finestres també porten protecció antibales.

Aquest vehicle militar pesa 12,5 tones i mesura 7,18 metres de llarg, 2,48 metres d’ample i 2,65 metres d’altura. Arriba a una velocitat de més de 100 quilòmetres per hora.