Grans oblidades

Aquestes són les ciutats menys visitades del món

Destinacions vacacionals poc conegudes que els famosos trien cada any

Aquestes són les ciutats menys visitades del món

Jama Sadikov / Wikipedia

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Segur que t’ha passat: entres a les xarxes socials i veus tothom als mateixos llocs de vacances. Menorca, Tenerife i Màlaga són alguns dels més triats a l’estiu, mentre que durant l’any són comunes les escapades a ciutats europees com Porto, París o Milà. 

A continuació et presentem una llista amb quatre llocs que difícilment veuràs als ‘stories’ dels teus amics, i és que es tracta d’algunes de les ciutats menys visitades del món.

Samarcanda, Uzbekistan

Samarcanda és la segona ciutat més gran de l’Uzbekistan i és Patrimoni de la Humanitat declarat per la Unesco l’any 2001, ja que es tracta d’una ciutat amb més de 2.700 anys d’antiguitat i que va formar part de la ruta de la seda entre la Xina i el Mediterrani.

Bania Luka, Bòsnia i Hercegovina

La llista continua amb una altra ciutat que és la segona més gran del seu país. Es tracta de Bania Luka, a Bòsnia i Hercegovina. El 1969, un terratrèmol va destruir parcialment aquesta localitat, que actualment es caracteritza per les seves nombroses zones verdes i àmplies avingudes. 

Dili, Timor Oriental

Notícies relacionades

La següent ciutat és Dili, capital de Timor Oriental: una illa que va ser una colònia portuguesa i que fa frontera amb Indonèsia. Es tracta d’un lloc on es fusiona la influència de la cultura portuguesa, la cristiana catòlica, la malaia i les cultures indígenes de Timor.

Bitola, Macedònia del Nord

Acabem el recopilatori amb una altra ciutat situada a l’est d’Europa: Bitola, a Macedònia del Nord. Es tracta de la segona localitat més important del país, i es troba a la vora del riu Dragor.