Virals

Vídeo | Tremend ensurt amb els focs artificials d’una família dels EUA

Una fallada al calar foc a uns coets gairebé acaba en un drama a Nebraska

Vídeo | Tremend ensurt amb els focs artificials d’una família dels EUA

SimpliSafe

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El que havia de ser una vetllada de festejos i celebració a ritme de focs artificials del 4 de juliol, la festa nacional dels Estats Units, gairebé es converteix en un drama per a una família de Nebraska just al jardí de casa seva. Un error imprevist amb la pirotècnia va derivar en una forta explosió que ha quedat immortalitzada en un vídeo disponible a Reddit.

Una fallada de pirotècnia va implicar que els coets a la metxa dels quals es va calar foc no sortissin disparats, però el foc creat va acabar saltant a altres caixes de pirotècnia que eren pròximes, i van causar un caos de fum i espurnes al jardí.

«Se suposava que els focs artificials pujarien, però no ho van fer. Va provocar que s’encengués una altra caixa de focs artificials, i quan es van detonar, van disparar cap a l’esquerra i cap a la dreta», va dir un membre de la família al diari ‘Today’. «Va ser molt surrealista, una bogeria. Una vegada que ens vam assegurar que tots estiguessin fora de perill i fora del camí, ho vaig observar des de la porta de casa nostra», detalla el familiar, que no ha volgut donar la seva identitat i que encara mira d’esbrinar qui ha distribuït la gravació de seguretat a la xarxa social Reddit.

Documentar el contratemps

Notícies relacionades

La realitat és que la mateixa família va distribuir un vídeo sobre l’incident als amos dels vehicles aparcats als voltants per si fos necessari presentar-ne part a l’assegurança i documentar l’origen del contratemps. I pel que sembla el germà d’un dels propietaris d’aquests vehicles, al fer-li arribar les imatges, va decidir pujar-les a Reddit, per a lament de la família protagonista del vídeo.

I tot i que aquest vídeo va acabar eliminat d’aquesta xarxa social, altres usuaris l’han distribuït a Twitter, amb la qual cosa han contribuït a convertir-lo en una gravació viral.