Casa Blanca

Hunter Biden torna a escandalitzar els EUA en un compromès vídeo pesant droga amb una prostituta

  • En la gravació es veu clarament el fill de Joe Biden fumant i pesant 21 grams de crac

Hunter Biden torna a escandalitzar els EUA en un compromès vídeo pesant droga amb una prostituta

REUTERS/Jonathan Ernst

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

A Joe Biden li creixen els nans. D’una banda, passa mínims històrics en popularitat com a president dels Estats Units. De l’altra, s’està dubtant severament que estigui en plenes facultats mentals a causa d’algunes relliscades que estan fent parlar molt. I per rematar-ho, hi ha el problema del seu fill Hunter Biden, que ha tornat a aparèixer obrint els telenotícies nord-americans per un vídeo en què apareix pesant droga que acabava de comprar amb una prostituta.

En el vídeo, que dura només uns segons, es pot veure el fill de Biden parlant amb una prostituta i li pregunta si li queda crac. El crac és generalment com s’anomena la base de la cocaïna que es disposa per ser fumada en comptes de ser esnifada.

Notícies relacionades

El vídeo s’ha fet viral i ja hi ha més de 300.000 tuits parlant sobre el tema. En el vídeo es veu clarament Hunter Biden fumant i pesant 21 grams de crac.

Aquest és el norantè escàndol de Hunter Biden. El que va ser CEO de la companyia de gas d’Ucraïna ha protagonitzat múltiples escàndols des que va ‘perdre’ els seus portàtils i es van filtrar totes les seves dades a la xarxa. Així, hi ha qüestions realment horripilants sobre la seva figura: pederàstia, prostitució, infidelitat, tràfic de drogues...