La reina d’Anglaterra

Isabel II sorprèn durant el seu jubileu amb un vídeo prenent el te amb l’osset Paddington

Isabel II sorprèn durant el seu jubileu amb un vídeo prenent el te amb l’osset Paddington

AFP

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Des de dijous i fins aquest diumenge, Anglaterra ha homenatjat la reina Isabel II en el seu Jubileu de Platí. Durant aquest han tingut lloc concerts, desfilades i altres activitats en agraïment pels seus 70 anys de regnat. Un dels esdeveniments que més s’ha comentat és el divertit vídeo de la monarca prenent el te amb un osset Paddington, un popular personatge infantil al país anglosaxó.

Desenes de milers de persones van anar dissabte al palau de Buckingham per veure un concert. Abans de començar, es va emetre un breu vídeo humorístic en què apareixia Isabel II, que aquest any ha fet 96 anys, asseguda en una taula amb la companyia d’un ‘Paddington Bear’.

¿Què porta la reina al bolso?

En la gravació, la reina revela que ella sempre porta un sandvitx de melmelada al bolso: «¿Li agradaria un sandvitx de melmelada? Sempre en guardo un per alguna emergència», li pregunta l’osset de peluix, i la reina respon: «Jo també. Guardo el meu aquí, per després».

Notícies relacionades

Seguidament, la monarca comença a tocar amb el seu joc de te la melodia de la cançó ‘We Will Rock You’, de Queen. D’aquesta forma, va donar el tret de sortida al concert, que va comptar amb les actuacions d’artistes de la talla d’Alicia Keys, Diana Ross i Rod Stewart.

Aquesta no és la primera vegada que la reina Isabel II participa en un esquetx d’humor. Durant la cerimònia inaugural dels Jocs Olímpics de Londres 2012, també va aparèixer en un altre vídeo juntament amb James Bond