Família reial britànica

Isabel II reapareix després de la seva històrica absència en el discurs del Govern

L’última aparició pública de la reina va ser al març, quan va assistir a una missa en record del seu difunt marit, el duc d’Edimburg

1
Es llegeix en minuts

La reinaIsabel II ha reaparegut aquest divendres en un esdeveniment hípic després de la seva històrica absència en l’obertura formal del Parlament, en la qual per primera vegada el seu primogènit, el príncep Carles, ha sigut qui ha llegit el discurs que fixa les prioritats del Govern.

L’última aparició pública de la reina va ser al març, quan va assistir a una missa en record del seu difunt marit, el duc d’Edimburg, i en les últimes setmanes el palau de Buckhingham ha confirmat diversos canvis a l’agenda atribuïts a problemes de mobilitat d’Isabel II.

Notícies relacionades

Aquest divendres ha acudit a l’esdeveniment celebrat a Windsor en un cotxe des del qual ha parlat fins i tot amb un grup de persones. Les càmeres l’han captat somrient a través d’una finestra oberta del vehicle.

Isabel II, de 96 anys, celebra aquest any el seu 70è aniversari en el tron, un jubileu de diamant que es commemorarà amb actes de tota mena entre el 2 i el 5 de juny.