Guerra Rússia-Ucraïna:

Així està Kíev ara: ‘webcams’ en directe

Així està Kíev ara: ‘webcams’ en directe
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després de reconèixer dilluns la independència de les autoproclamades repúbliques populars de Donetsk Lugansk, a l’est d’Ucraïna, Putin va enviar tropes a la regió prorussa del Donbass i d’allà s’ha expandit a la resta de la zona.

És el torn de Kíev, aquest divendres les tropes russes sotgen la capital. Durant la nit s’han produït dues fortes explosions al centre de la capital ucraïnesa, l’endemà que Rússia iniciés un atac total contra diversos enclavaments ucraïnesos.

L’assessor del ministre d’Interior, Anton Geraixtxenko, va assegurar que s’havien registrat a Kíev «atacs amb míssils de creuer o balístics. He sentit dues poderoses explosions», ha detallat a la xarxa social Telegram, segons ha recollit l’emissora ucraïnesa Hromadske.

Les explosions s’han produït a les 4.20 hores (hora local) a diversos barris de la capital, on avançaven tropes i columnes de blindats russos des del nord, l’est i l’oest, segons l’agència ucraïnesa de notícies Unian i la russa TASS.

Notícies relacionades

La cadena CNN ha confirmat els atacs i ha informat que al centre de la capital ucraïnesa s’han sentit dues grans explosions i una tercera als voltants de la ciutat.

La plataforma Skyline webcams, que ofereix càmeres HD en directe des de moltes parts del món, ens ensenya diversos enclavaments de Kíev en directe.

Vistes de la plaça Maidan a Kíev

Vista des de la plaça Europea a Kíev

Vista sobre el districte d’Obolon a Kíev