Estats Units

Emeten una declaració de desastre a Texas, castigada per una cadena de tornados

  • Els fenòmens climatològics han ferit dues dotzenes de persones i han causat la mort d’almenys una

Llibres i fons audiovisual Masies reinventades Referent culinari Projecte educatiu Unes 1.500 entitats Formació professional Art floral i jardineria_MEDIA_7

Llibres i fons audiovisual Masies reinventades Referent culinari Projecte educatiu Unes 1.500 entitats Formació professional Art floral i jardineria_MEDIA_7 / patricia galÁn

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El governador de Texas, Greg Abbott, ha emès una declaració de desastre aquest dimarts per a 16 comtats després de registrar-se una cadena de tornados que ha causat la mort d’almenys una persona als Estats Units.

Notícies relacionades

El Servei Meteorològic Nacional va rebre informes de 20 tornados als estats de Texas i Oklahoma aquest dilluns. Els mitjans locals van informar de la mort d’una dona de 73 anys després del pas d’un tornado per la seva casa a Sherwood Shores, al comtat de Grayson, a Texas, que va quedar completament destruïda.

Segons recull ‘The Texas Tribune’, almenys dues dotzenes de persones van resultar ferides en tot l’Estat després de registrar-se ratxes fortes de vent pel pas de diversos tornados que han arrencat arbres, destruït cases i edificis i han destrossat vehicles. Aquests prop de 20 o 25 tornados podrien haver causat danys a unes 1.000 cases al seu pas, tal com recull la cadena nord-americana CNN, que ha confirmat aquest dimarts alertes de tornado a l’est de Louisiana, el sud de Mississipí, gran part d’Alabama i una part del braç de Florida.