Després de la invasió d’Ucraïna

Així és el búnquer antinuclear de Putin a Sibèria

Es tracta d’una enorme casa de camp construïda aparentment pel gegant de l’energia Gazprom, fa una dècada, al districte d’Ongudaiski de la República d’Altai

  • La televisió russa talla un discurs de Putin en directe

  • Guerra Rússia-Ucraïna: última hora en directe

Així és el búnquer antinuclear de Putin a Sibèria

ALEXANDER NEMENOV POOL

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El president de Rússia, Vladímir Putin, va traslladar a principis de mes la seva família a un búnquer soterrani secret a Sibèria, un lloc preparat per afrontar una guerra nuclear. Segons el professor Valeri Solovei, de 61 anys, el president rus ha amagat la família en un luxós búnquer d’alta tecnologia que s’assembla a una «ciutat subterrània».

L’espai està enterrat sota una finca al complex Altaiskoie Podvorie, a les muntanyes d’Altai. La família està fora de perill mentre Putin lliura una guerra brutal contra Ucraïna que ha matat milers de soldats, inclosos molts russos.

Putin 'mueve a los miembros de su familia a una 'ciudad subterránea' siberiana diseñada para sobrevivir a una guerra...

Posted by Lucia Delgado on Tuesday, March 1, 2022
Notícies relacionades

«El cap de setmana, la família del president Putin va ser evacuada a un búnquer especial preparat en cas de guerra nuclear. Aquest búnquer està ubicat a la muntanyosa República d’Altai. De fet, no és un búnquer, sinó tota una ciutat subterrània, equipada amb l’última ciència i tecnologia», va dir Solovei en un vídeo.

A més, va advertir: «Espero que això signifiqui alguna cosa per a vostès, que el president enviï la seva família a aquest búnquer». Es tracta d’una enorme casa de camp construïda aparentment pel gegant de l’energia Gazprom, fa una dècada, al districte d’Ongudaiski de la República d’Altai, una regió de Sibèria que limita amb Mongòlia, la Xina i el Kazakhstan.