Estats Units

Un helicòpter s’estavella al mar a pocs metres de Miami Beach

Desenes de banyistes que disfrutaven de l’aigua del mar molt a prop del lloc on es va produir el sinistre

1
Es llegeix en minuts

Aquest dissabte un helicòpter es va estavellar a escassos metres de la platja a Miami Beach (Florida, EUA) i de desenes de banyistes que disfrutaven de l’aigua del mar molt a prop del lloc del sinistre, segons imatges publicades a les xarxes socials.

En un vídeo publicat per la policia de Miami Beach es pot veure com l’helicòpter, les hèlixs del qual continuen girant, es precipita sobre el mar a pocs metres d’on eren els banyistes que van elegir aquesta la turística zona de South Beach.

En el seu Twitter, la policia de Miami Beach va indicar que els dos ocupants de l’helicòpter van ser traslladats a un hospital pròxim i es troben en «condició estable».

Notícies relacionades

Aquest àrea de la platja, entre els carrers 9 i 11 de Miami Beach, on hi ha nombrosos hotels en primera línia de mar, va ser tancada per les autoritats locals, mentre s’espera que assumeixi la investigació l’Administració Federal d’Aviació (FAA) dels EUA.

En vídeos de banyistes publicats a les xarxes apareixen nombroses persones acostant-se ja sigui a peu o amb moto d’aigua al lloc de l’impacte. «Estic assegut a South Beach Miami... un helicòpter acaba d’estavellar-se al mar davant nostre...», va escriure un usuari de Twitter identificat com Stan The Man, juntament amb una foto de l’aeronau instants després de caure al mar.