Polèmica al Regne Unit

Johnson rep l’informe sobre les festes a Downing Street durant la pandèmia de coronavirus

  • Johnson va garantir dijous que «de cap manera» està retardant la publicació de l’informe. A més, ha promès que una vegada s’acabi serà publicat íntegrament.

Johnson rep l’informe sobre les festes a Downing Street durant la pandèmia de coronavirus

Europa Press

1
Es llegeix en minuts
Begoña Arce
Begoña Arce

Periodista

ver +

El primer ministre del Regne Unit, Boris Johnson, ha rebut aquest dilluns l’informe sobre les suposades festes que es van celebrar a Downing Street durant els pitjors moments de la pandèmia, segons ha confirmat el mateix Executiu britànic.

«Podem confirmar que Sue Gray [la funcionària encarregada de la investigació] ha proporcionat una actualització de la seva investigació al primer ministre», ha indicat un portaveu del Govern, citat per la cadena Sky News. S’espera que l’informe es publiqui en qüestió d’hores i que el ‘premier’ comparegui a la Cambra dels Comuns.

Crítiques al ‘premier’

Notícies relacionades

Scotland Yard va demanar divendres a Gray que faci «referències mínimes» als esmentats esdeveniments a la publicació del seu document mentre la Policia continua amb la investigació, en plena onada de crítiques contra Johnson, el futur polític del qual està en l’aire arran de les suposades celebracions.

Johnson va garantir dijous que «de cap manera» està retardant la publicació de l’informe. A més, ha promès que una vegada s’acabi serà publicat íntegrament.