Accident mortal

Una allau a la Copa Àfrica deixa sis morts

  • Els aficionats van empènyer una barrera d’entrada a l’estadi Olembe, al Camerun, en un succés que també va ferir 40 persones

Una allau a la Copa Àfrica deixa sis morts

Twitter

1
Es llegeix en minuts
EFE

Almenys sis persones van morir i unes 40 van resultar ferides en una allau d’aficionats a l’entrada de l’estadi Olembe, a Yaoundé, abans de l’inici del partit dels vuitens de final de la Copa Àfrica entre la selecció amfitriona, el Camerun, i les Comores, segons van informar mitjans locals al terme del partit entre els dos equips. Els fets van passar entorn de 45 minuts abans del començament del partit, quan els aficionats van empènyer una de les barreres d’entrada a l’estadi, i els ferits han sigut traslladats a un hospital de Messassi, on podria augmentar el nombre de morts, segons va explicar Paul Bea, governador regional.

Notícies relacionades

La Confederació Africana de Futbol (CAF), en un comunicat oficial, va explicar que «està al corrent de l’incident», mentre va manifestar que «està investigant la situació i està mirant d’obtenir més detalls sobre el que va passar». «Estem en constant comunicació amb el govern del Camerun i el comitè organitzador local», va afegir. «Aquesta nit, el president de CAF, Patrice Motsepe, ha enviat el secretari general, Veron Mosengo-Omba, a visitar els aficionats a l’hospital de Yaoundé», va assegurar la Confederació Africana de Futbol.

El fet va passar abans de l’inici de l’enfrontament (es va conèixer després) entre el Camerun i les Comores dels vuitens de final de la Copa Àfrica, en què la primera es va imposar a la segona per 2-1.