Accident marítim

La xifra de morts en un naufragi a Malàisia arriba a 16

  • També hi ha 20 desapareguts després de bolcar un barco a la costa sud del país a causa del mal temps

La xifra de morts en un naufragi a Malàisia arriba a 16
1
Es llegeix en minuts
EFE

Almenys 16 persones han mort i 20 es mantenen desaparegudes després que un barco que es creu que va entrar de manera il·legal en aigües de Malàisia bolqués a les costes del sud del país a causa del mal temps, informen aquest dijous les autoritats.

L’Agència de Control Marítim de Malàisia (MMEA) ha indicat que aquest matí s’han recuperat els cossos sense vida de cinc persones, que segons la investigació preliminar podrien formar part del grup de desapareguts després del naufragi de dimecres, recull l’agència pública de notícies Bernama. Aquests morts se sumen als onze cossos trobats la vigília.

Notícies relacionades

L’enfonsament del barco, que transportava entre 50 i 60 persones, va ser notificat a primera hora de dimecres al matí, moment en què es van activar les operacions de rescat a la costa de Tanjung Balau. Catorze dels rescatats van donar negatiu en les proves realitzades per detectar la covid-19, apunta aquest mitjà.

El director de la MMEA, Nurul Hizam Zakaria, va dir ahir que es creia que les víctimes havien entrat il·legalment en aigües de Malàisia procedents d’Indonèsia abans que el barco bolqués a causa del mal temps.