Tragèdia a Tasmània

Cinc menors moren al sortir volant un castell inflable a Austràlia

  • El vent va aixecar la instal·lació i va fer caure els nens des d’uns 10 metres d’altura

  • Hi ha tres ferits crítics i un altre amb lesions severes

Cinc menors moren al sortir volant un castell inflable a Austràlia

EFE

1
Es llegeix en minuts
EFE

Cinc nens van perdre la vida i quatre van resultar ferits després que un cop de vent aixequés un castell inflable en una escola de l’illa de Tasmània, al sud-est d’Austràlia, va confirmar la Policia. «Aquests nens estaven celebrant el seu últim dia d’escola. En lloc d’això, tots estem de dol per la seva pèrdua», va dir als mitjans el comissionat de policia de Tasmània, Darren Hine. Les autoritats van precisar que tres dels ferits es troben en estat crític, mentre que l’altre pateix lesions severes.

Notícies relacionades

Segons la investigació preliminar, una forta ratxa de vent va aixecar pels aires el castell inflable i els nens van caure des d’una altura d’uns 10 metres pels volts de les deu matí (23.00 GMT de dimecres). La Policia no ha confirmat què es va utilitzar per ancorar a terra el castell i ha evitat revelar l’edat de les víctimes. L’accident va tenir lloc mentre l’escola de primària The Hillcrest, a la ciutat de Devonport, al nord de Tasmània, celebrava una festa de final d’any per als seus estudiants.

Després de conèixer la notícia, el primer ministre, Scott Morrison, va enviar les seves condolences als familiars de les víctimes i va dir que estava «destrossat per aquesta tragèdia inimaginable», en declaracions als mitjans locals.

Temes:

Austràlia Nens