Crisi sanitària global

Alemanya registra el nombre més gran de morts per Covid des de febrer

Les autoritats han informat també d’un total de 69.601 noves infeccions, 2.415 més que en la mateixa data de fa una setmana

Alemanya registra el nombre més gran de morts per Covid des de febrer

CHRISTIAN MANG / REUTERS

1
Es llegeix en minuts

Alemanya ha registrat el major nombre de morts per Covid-19 des del mes de febrer passat, mentre les autoritats continuen lluitant per aturar la quarta onada de la pandèmia. El nombre de morts, 527, és el més alt des del 12 de febrer, cosa que eleva a 104.047 els morts des que va començar la pandèmia, ha informat l’Institut alemany Robert Koch per al control de malalties. Es tracta a més de la pitjor xifra de la Unió Europea després d’Itàlia i França. Alemanya és el tercer país més colpejat per la crisi sanitària desencadenada per la pandèmia del bloc comunitari

Les autoritats han informat també d’un total de 69.601 noves infeccions, 2.415 més que en la mateixa data de fa una setmana. Amb una incidència de 427 casos per cada 100.000 habitants en els últims set dies, l’Institut Robert Koch (RKI), encarregat de recollir aquestes dades, ha indicat que des de l’inici de la pandèmia s’han confirmat 6.291.621 casos al país.

Limitar l’accés

Notícies relacionades

La majoria dels contagis s’han registrat en els estats federats de Renània del Nord-Westfàlia (1.237.349), Baviera (1.207.373) i Baden-Württemberg (895.772).

El Govern alemany va endurir la setmana passada les restriccions per combatre la pandèmia, arran de l’aparició de la variant òmicron. Les autoritats centrals i regionals han pactat limitar l’accés a un gran nombre d’espais a les persones que no estiguin vacunades. Ha prohibit l’entrada a tots els negocis menys els més essencials, com botigues de queviures, farmàcies i fleques, i han accelerat la campanya de vacunació.

Temes:

Alemanya