Una nadó ferida

Una explosió per pirotècnia a Mèxic deixa dos morts i quatre ferits

  • La vivenda en què es trobaven les víctimes s’utilitzava com a taller clandestí

explosion-ap

explosion-ap / Jose Luis Tolentino (AP)

1
Es llegeix en minuts
EFE

Almenys dos morts i quatre ferits va deixar aquest dimecres una explosió per pirotècnia en una vivenda del municipi de Tultepec, a l’Estat de Mèxic, centre del país, van informar autoritats estatals. La Fiscalia General de Justícia de l’Estat de Mèxic (FGJEM) va informar que els morts són dos homes, de 60 i 21 anys, i hi ha tres dones i una nadó de vuit mesos ferides.

Notícies relacionades

La coordinació de Protecció Civil de l’Estat de Mèxic va indicar en un comunicat que cossos d’emergència, bombers i policia municipal de Tultepec treballaven «per sufocar i controlar un incendi provocat per una explosió registrada a l’interior d’un domicili particular», ubicat en aquest municipi. Segons versions dels veïns, l’explosió va passar en una casa que operava com a taller clandestí de pirotècnia, activitat central al municipi de Tultepec.

El 10 de novembre es va registrar una forta explosió en un taller de pirotècnia també a Tultepec, localitat que s’ubica a uns 46 quilòmetres de la Ciutat de Mèxic. Aquest tipus d’accidents són freqüents al municipi de Tultepec, que en els últims mesos de l’any intensifica l’activitat als seus nombrosos tallers per preparar i vendre els artefactes pirotècnics que s’utilitzaran per Nadal. L’incident més greu registrat els últims anys va passar el desembre del 2016, quan una explosió al mercat local va causar la mort de 42 persones.

Temes:

Mèxic