Alerta roja per temporal

Dos morts i una desapareguda a Sicília per les pluges torrencials

  • Diverses carreteres de la província de Catània s’han tancat al trànsit i quatre famílies han sigut evacuades pels esllavissaments de terra als pobles pròxims a l’Etna

Dos morts i una desapareguda a Sicília per les pluges torrencials

Reuters

1
Es llegeix en minuts

Dos homes han mort i una dona està desapareguda a causa de les pluges torrencials que castiguen la província italiana de Catània, a l’illa de Sicília (al sud), amb gran part del territori en alerta roja pel temporal.

La tempesta d’avui, que va durar diverses hores, va costar la vida d’un home de 53 anys a la localitat de Gravina di Catania, a la falda del volcà Etna, segons informen els mitjans locals. D’altra banda, es va trobar el cos sense vida d’un home de 67 anys, desaparegut des de dissabte passat amb la seva dona, de 61, a la ciutat de Scordia, van informar els bombers italians, que la continuen buscant.

El xàfec també va provocar greus inundacions a la ciutat, amb els carrers convertits en autèntics rius, així com la plaça del Duomo, l’emblemàtica Via Etna o l’històric mercat Pescheria.

Trànsit tallat i evacuacions

També ha atrapat centenars de conductors dins els seus vehicles i s’ha vist com l’aigua ha entrat als negocis de la ciutat i les oficines del tribunal, que els mitjans mostren inundats, amb goteres i tot el material i documents xops.

Notícies relacionades

Diverses carreteres de la província de Catània s’han tancat al trànsit i quatre famílies han sigut evacuades pels esllavissaments de terra als pobles pròxims a l’Etna.

Protecció Civil ha avançat que aquest temporal amb intenses precipitacions i forts vents continuarà demà, dimecres, especialment a la zona centre-oriental (Catània és a la costa est).

Temes:

Pluges Itàlia