Barcos enfonsats

Dos accidents nàutics deixen almenys un mort i nou desapareguts a les Filipines

  • Dues embarcacions es van enfonsar en incidents en diferents llocs

Dos accidents nàutics deixen almenys un mort i nou desapareguts a les Filipines

Europa Press

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Almenys una persona ha mort i nou es troben desaparegudes després de dos accidents de barco a les aigües de les Filipines, segons ha informat la guàrdia costanera del país aquest dissabte.

El primer d’aquests accidents ha tingut lloc quan un barco s’ha enfonsat intentant atracar al port de la ciutat d’Ormoc, a uns 570 quilòmetres al sud-est de la capital, Manila. Una de les tripulants del barco ha quedat atrapada sota uns contenidors i s’ha ofegat, mentre que la resta de la tripulació –15 persones en total– ha pogut ser rescatada.

Notícies relacionades

En un incident no relacionat, nou pescadors han desaparegut després de l’enfonsament de la seva embarcació a les aigües d’Iloilo, una població pròxima, i la guàrdia costanera ha començat una operació per trobar-los i rescatar-los. Del total de la tripulació de la nau, 22 persones van poder ser rescatades abans que els forts vents i onatge fessin bolcar el barco.

Les autoritats del país es troben monitoritzant un tifó que s’acosta a la costa est del país. Està previst que arribi al territori aquest dimarts.

Temes:

Filipines