A l’aparcament d’un hotel

Almenys 4 morts i una dotzena de ferits per l’explosió d’una bomba al Pakistan

  • Els mitjans locals sospiten que l’atac es deu que l’ambaixador xinès s’allotja a la zona

Almenys 4 morts i una dotzena de ferits per l’explosió d’una bomba al Pakistan
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Al menys quatre persones han mort i una dotzena han resultat ferides aquest dimecres a la nit per l’explosió d’una bomba a l’aparcament d’un hotel a la ciutat de Quetta, al Pakistan.

L’inspector general adjunt de policia de la província del Balutxistan, Azhar Ikram, ha precisat que, aparentment, l’artefacte explosiu estava instal·lat en un vehicle i que entre les víctimes mortals hi ha un agent de la policia. Després de l’incident, el ministre de l’Interior de la província, Mir Ziaullah Langove, ha precisat en una roda de premsa que la regió viu una creixent onada de terrorisme, segons recull el mitjà local ‘Dawn’. «La nostra gent està involucrada en aquests actes de terrorisme», ha afegit a l’informar que abans de l’explosió hi havia hagut alertes d’amenaces de bomba.

Notícies relacionades

Les primeres hipòtesis dels mitjans locals ha sigut que l’atac s’ha produït a l’Hotel Serena perquè l’ambaixador xinès està allotjat pels voltants, tot i que el ministre ha desmentit aquesta informació i ha detallat que l’ambaixador es troba bé.

Tot i que han qualificat l’atac com a terrorisme, les autoritats no n’han proporcionat més detalls i la investigació policial continua.