Estats Units

Almenys vuit morts en un tiroteig a les instal·lacions de FedEx d’Indianapolis

  • La policia confirma que l’autor dels trets s’ha suïcidat

Almenys vuit morts en un tiroteig a les instal·lacions de FedEx d’Indianapolis
1
Es llegeix en minuts
Idoya Noain
Idoya Noain

Corresponsal als EUA

Ubicada/t a EUA

ver +

La Policia d’Indianapolis ha confirmat almenys vuit víctimes mortals en un tiroteig en instal·lacions de l’empresa de missatgeria FedEx a prop de l’aeroport de la ciutat, ubicada a l’estat nord-americà d’Indiana. Segons la portaveu del Departament de Policia Metropolitana d’Indianapolis, Genae Cook, els agents van ser avisats per traslladar-se al lloc, al passeig de Mirabel, a les 23.00 hores (hora local), informa la cadena de televisió local WRTV. Segons fonts policials, l’autor dels trets ha acabat amb la seva pròpia vida.

Cook ha precisat que els agents són al lloc dels fets, treballant i recopilant informació en una «situació de víctimes en massa». Les autoritats han indicat que de moment no poden aportar més detalls sobre la situació, segons recull CNN.

Per la seva banda, un portaveu de la Policia estatal d’Indiana, John Perrine, ha informat a través del seu perfil de Twitter de diferents talls en carreteres pròximes al lloc a causa del dispositiu policial.

El sergent Perrine, oficial d’informació pública de la policia de l’estat d’Indiana, va demanar als familiars dels treballadors de FedEx que es reunissin en un hotel local Holiday Inn. 

Un vídeo en directe mostrava una cinta policial al lloc de l’incident, que es produeix després de diversos tirotejos massius en les últimes setmanes. 

A finals del mes passat, quatre persones, entre les quals, un nen, van ser assassinades a trets en un edifici d’oficines del sud de Califòrnia. 

Notícies relacionades

El 22 de març, deu persones van morir en un tiroteig en una botiga de queviures a Boulder (Colorado). 

Gairebé 40.000 persones moren cada any als Estats Units a causa de les armes, i més de la meitat són suïcidis.