Tragèdia

Set estudiants moren al caure del quart pis en una universitat boliviana

L’accident va passar mentre els universitaris, amuntegats en un passadís, intentaven entrar a una assemblea que se celebrava a l’edifici

Set estudiants moren al caure del quart pis en una universitat boliviana
1
Es llegeix en minuts

Almenys set estudiants van morir i cinc més van resultar ferits després de caure aquest dimarts des del quart pis d’una universitat estatal a Bolívia, segons va informar el govern.

«D’aquest accident, set han mort i cinc estan en estat crític, alguns estabilitzant-se en hospitals de la ciutat d’El Alto, veïna de La Paz», va afirmar el ministre de Salut, Jayson Auza.

Les edats dels morts i ferits oscil·len entre els 20 i 24 anys.

L’accident va ocórrer mentre els estudiants miraven d’entrar a una assemblea al quart pis de la universitat. Avisem de la duresa de les imatges captades del moment.

Segons vídeos difosos per les xarxes socials, desenes d’estudiants estaven amuntegats en un passadís fora del saló on era la cita.

Hi va haver empentes i la barana metàl·lica va cedir pel pes dels alumnes.

Notícies relacionades

Els estudiants van caure a la planta baixa, amb terra de ciment, mentre que d’altres es van subjectar desesperadament als seus companys per no patir el mateix final, enmig d’una gran cridòria.

El cap de la Policia d’El Alto,el coronel Leonel Jiménez, va dir que els estudiants assistien «a una assemblea» a la universitat quan va passar l’accident.