Tots dos van contraure el virus al setembre

Trump i la seva dona es van vacunar en secret de coronavirus abans de deixar la Casa Blanca

Van rebre la segona dosi després d’haver abandonat la residència presidencial

Trump i la seva dona es van vacunar en secret de coronavirus abans de deixar la Casa Blanca
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’expresident Donald Trump i la seva dona, Melania Trump, es van vacunar al gener, poc abans de deixar la Casa Blanca, segons va confirmar aquest dilluns l’entorn de Trump a diversos mitjans de comunicació.

La segona dosi la van rebre quan ja havien deixat la residència presidencial, tot i que no ha transcendit si es van posar la vacuna de Moderna o la de Pfizer.

Notícies relacionades

Tant Donald com Melania Trump van contraure el coronavirus a finals de setembre i el mandatari va passar tres dies hospitalitzat a causa dels símptomes que patia. No obstant, no es va posar la vacuna quan va començar la campanya de vacunació, com sí que van fer públicament altres alts càrrecs, com el vicepresident Mike Pence.

Trump ha manifestat el seu escepticisme sobre les vacunes en diverses ocasions i els experts han expressat la seva preocupació per l’efecte que poguessin tenir els seus dubtes sobre la població. No obstant, en la seva intervenció de diumenge, la primera en un acte polític després de deixar la Casa Blanca, Trump va instar la població a vacunar-se.