Estats Units

La investidura de Biden tancarà amb un espectacle presentat per Tom Hanks

La programació inclou les actuacions d’artistes com ara Bon Jovi, Justin Timberlake i Demi Lovato

La investidura de Biden tancarà amb un espectacle presentat per Tom Hanks
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un espectacle especial presentat per l’actor Tom Hanks, que comptarà amb les actuacions d’artistes com ara Demi Lovato, Jon Bon Jovi i Justin Timberlake, tancarà la jornada d’investidura del president electe dels Estats Units, Joe Biden, segons van anunciar aquest dimecres els organitzadors i reporta Efe.

‘Celebrant els Estats Units’ ha sigut denominat el programa que serà transmès a les 20.30 hora local de dimecres vinent (01.30 GMT de dijous) per les principals cadenes de televisió nord-americanes i diverses xarxes socials, segons va destacar en un comunicat el denominat Comitè d’Investidura Presidencial, una organització sense ànims de lucre independent de l’equip de transició oficial.

Entre els artistes convidats hi destaca, a més, Ant Clemons, segons la informació.

El segment, de 90 minuts que comptarà amb intervencions de Biden i la vicepresidenta electa, Kamala Harris, «celebrarà els herois nord-americans que estan ajudant els seus conciutadans a superar aquesta crisi», va afegir la nota, segons la qual es ressaltarà, a més, la resistència, l’heroisme i el compromís del poble d’unir-se per «guarir i reconstruir».

«Aquesta inauguració presenta una oportunitat única per destacar la resistència i l’esperit dels Estats Units unit», va afirmar el president del comitè d’investidura, Tony Allen.

Notícies relacionades

Els organitzadors han preparat una sèrie d’activitats com a part de la presa de possessió de Biden, que té com a tema central ‘Estats Units unit’ i abasta cinc dies de programació que inclouen un ‘Dia del Servei’, un ‘Dia de Martin Luther King Jr.’, ofrenes florals i exhibicions d’art, entre d’altres.

Dimecres vinent, Biden es convertirà en el 46è president dels Estats Units enmig d’un ambient de tensió política després que seguidors del governant sortint, Donald Trump, assaltessin violentament el Capitoli a Washington, uns fets que van causar cinc morts.