Atac armat

Almenys dos soldats morts i tres ferits en un atac a l’Afganistan

Motociclistes armats van disparar a un vehicle que transportava personal de l’exèrcit afganès

Almenys dos soldats morts i tres ferits en un atac a l’Afganistan
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Almenys dos soldats han mort i tres més han resultat ferits en un atac armat contra un vehicle de l’Exèrcit a la província de Balj, al nord de l’Afganistan, aquest dimarts al matí, segons informa Europa Press.

Segons els testimonis directes de l’atac, motociclistes armats han obert foc contra un vehicle que transportava el personal de l’Exèrcit al Departament Policial 5 de Mazare Sarif, la capital de la província.

Entre els uniformats que viatjaven al vehicle «hi havia dones soldat», tal com recull la cadena de televisió Ariana News. Fins ara, ni les autoritats s’han pronunciat sobre l’incident ni cap grup ha reivindicat l’atac.

Notícies relacionades

L’Afganistan ha experimentat un repunt de la violència durant els últims mesos malgrat l’acord entre els talibans i els Estats Units i de les converses de pau entre el grup i el Govern afganès, les delegacions del qual van pactar al desembre el full de ruta per al procés.

La setmana passada, una delegació governamental va viatjar a Doha per a la segona ronda de contactes amb els talibans, que van acusar dilluns els Estats Units de violar l’històric acord de pau firmat el 29 de febrer del 2020 amb els seus últims bombardejos contra posicions dels insurgents a Kandahar i altres punts del país.

Temes:

Afganistan