VÍDEOS VIRALS

Els balls de Kamala Harris

Les xarxes socials s'omplen de vídeos de la vicepresidenta ballant per celebrar la seva victòria

zentauroepp55714578 kamala harris201105133925

zentauroepp55714578 kamala harris201105133925 / JONATHAN DRAKE

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El clamor per la victòria dels demòcrates a les eleccions nord-americanes omple les xarxes socials de vídeos de Kamala Harris, la primera dona negra a arribar a la vicepresidència, la primera filla d’immigrants i la primera de descendència asiàtica. Les imatges de la vicepresidenta electa ballant es viralitzen en aquests moments com a símbol de l’alegria generalitzada que es reflecteix després de l’arribada d’un veredicte que ha tardat cinc dies infinits a arribar

Els vídeos del ‘ball de la victòria’ de Harris, rescatats de l’arxiu, mostren la política ballant alegre al costat d’uns escolars. O participant amb entusiasme en una manifestació de l’Orgull, adornada amb una jaqueta amb l’arc de Sant Martí. O simplement ballant sota la pluja durant un míting.

Notícies relacionades

Kamala Harris ha aconseguit trencar el triple sostre de vidre. Potser per això són molts els tuitaires que emmarquen la seva victòria amb la banda sonora de ‘Survivor’, de les Destiny’s Child.

Les primeres imatges de Kamala Harris després del veredicte mostren la política emocionada, parlant per telèfon amb Joe Biden. «Ho hem aconseguit, Joe. Ho hem aconseguit», exclama Harris en el vídeo.