Almenys 7 morts i més de 35 desapareguts per un corriment de terra al Salvador

El llot ha cobert unes 60 vivendes de la localitat de Nejapa, situada a prop de la capital

zentauroepp55670105 emergency worker intervene at the site of a landslide sparke201030211943

zentauroepp55670105 emergency worker intervene at the site of a landslide sparke201030211943 / JOSE CABEZAS

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Almenys set persones han mort, entre elles dos nens, i els serveis d’emergència busquen més d’una trentena de desapareguts per un corriment de terra que ha sepultat unes 60 vivendes a la localitat salvadorenca de Nejapa, a prop de la capital, San Salvador, segons l’últim balanç ofert per les autoritats.

Notícies relacionades

L’allau de terra i fang, provocat per les fortes pluges caigudes a la zona en les últimes hores, s’estén al llarg d’uns quatre quilòmetres. Els serveis de Protecció Civil i de Bombers, desplegats al lloc, han recuperat ja set cadàvers, segons les últimes dades ofertes pel ministre de Governació, Mario Durán, que s’ha desplaçat a la zona.

Investigació oberta

«En aquest moment estem concentrats absolutament en la recerca i el rescat dels 35 desapareguts», ha assegurat, després d’informar que la policia salvadorenca ja està efectuant una investigació per aclarir els motius que han provocat el corriment. «Continuem buscant i no perdem les esperances de trobar persones amb vida», ha afirmat, precisant que «són prop de mil elements desplegats que han començat a treballar en diferents àrees prioritzant la recerca i el rescat».

Temes:

El Salvador