NOMENAMENTS

La periodista Marta López ingressa en la junta directiva de Reporters Sense Fronteres

L'assemblea ratifica la incorporació de la periodista d'EL PERIÓDICO i la renovació d'altres càrrecs

zentauroepp41149075 barcelona  barcelones   01 12 2017   marta lopez     foto da200915182405

zentauroepp41149075 barcelona barcelones 01 12 2017 marta lopez foto da200915182405 / DANNY CAMINAL

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

La periodista d’EL PERIÓDICO Marta López ha entrat a formar part com a vocal de la junta directiva de Reporters Sense Fronteres (RSF), que va decidir la renovació de part dels seus càrrecs en l’assemblea general celebrada el 10 de setembre. Juntament amb Marta López s’hi incorpora també com a vocal Alejandra Agudo, periodista d’‘El País’.

El fins ara vocal Alfonso Bauluz, redactor en cap d’Internacional de l’agència Efe, n’és el nou secretari general.  Carmen Rengel, periodista del ‘Huffington Post’, tornarà a ocupar el càrrec de tresorera.  

Els socis assistents han recolzat per unanimitat les noves incorporacions a la junta directiva. El president de la secció espanyola de RSF, Alfonso Armada, ha descrit López i Agudo com a «periodistes acreditades, amb una gran trajectòria i vincles estrets amb Reporters Sense Fronteres», i ha destacat «la seva voluntat de donar el millor de si a l’associació».

Marta López (Barcelona, 1967) és actualment redactora en cap de la secció d’Internacional d’EL PERIÓDICO, càrrec que exerceix des de l’any 2009, i treballa en aquest mitjà des del 1995.  Anteriorment havia sigut redactora i cap de secció. Anteriorment, entre el 1990 i el 1995, havia treballat com a redactora en ‘Diari de Barcelona’, en les seccions d’Internacional i Política.

Notícies relacionades

Al llarg d’aquests anys ha cobert com a enviada especial alguns dels esdeveniments més rellevants al continent europeu, com el referèndum del ‘brexit’, el de la independència d’Escòcia, eleccions britàniques i franceses i cimeres europees. Marta López és llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).