L'EXPRESIDENT TÉ 83 ANYS

Silvio Berlusconi, ingressat en un hospital de Milà després de donar positiu per coronavirus

«El quadro clínic no és preocupant», han detallat els seus portaveus

Dos dels seus fills, Barbara, de 36 anys i Luigi, de 31 anys, així com la seva actual nòvia, la diputada Marta Fascina, de 30, també s'han contagiat

silvio berlusconi hospitalizado por un inicio de neumonia bilateral / periodico

1
Es llegeix en minuts
Efe

L’expresident del Govern italià Silvio Berlusconi ha sigut ingressat a l’hospital San Raffaele de Milà després de donar positiu per coronavirus, segons van informar els seus portaveus.

«Després de l’aparició d’alguns símptomes, el president Berlusconi ha sigut ingressat a l’hospital San Raffaele de Milà per precaució. El quadro clínic no és preocupant», han detallat.

L’empresari i exmandatari havia afirmat aquest dijous que es trobava bé i que continuava treballant.

A l’hospital San Raffaele treballa el doctor Alberto Zangrillo, metge personal de Berlusconi, que ha afirmat al saber-se la notícia del positiu que el líder de Forza Italia era asimptomàtic i guardava aïllament a la seva residència de Milà.

«Vull assegurar-me que estic bé. Jo també soc víctima com tants italians del contagi per Covid. Una malaltia de la qual mai hem apreciat la importància ni els riscos que comporta i la conseqüent necessitat de mesures més rigoroses en la tutela de la salut pública», ha escrit Berlusconi, de 83 anys, a Twitter.

Els seus fills i la seva nòvia, contagiats

A més de l’exmandatari, dos dels seus fills, Barbara, de 36 anys i Luigi, de 31 anys, així com la seva actual nòvia, la diputada Marta Fascina, de 30, han donat positiu per coronavirus.

El líder de Forza Italia, segons es va saber, va deixar Vila Certosa el 19 d’agost i es va traslladar a Arcore. Uns dies abans, la tarda del 15 d’agost, Berlusconi havia celebrat una festa amb unes quantes desenes de persones.

Notícies relacionades

De tornada a Arcore i després de conèixer el positiu del seu amic l’empresari Flavio Briatore, amb qui va mantenir una trobada a Sardenya, Berlusconi va ser sotmès a una prova serològica i va donar negatiu.

El 27 d’agost, Berlusconi va viatjar a Valbonne, a França, on viu la seva filla gran Marina, i de tornada a Arcore, l’1 de setembre, va tornar a fer-se la prova i va donar positiu.