ELS DISPOSITIUS MÒBILS

Amazon prohibeix TikTok als seus treballadors

En un comunicat intern, la companyia insta els seus treballadors a esborrar l'aplicació per «riscos de seguretat»

zentauroepp54023784 berlin  germany   07 07 2020   a close up shows an applicati200710194834

zentauroepp54023784 berlin germany 07 07 2020 a close up shows an applicati200710194834 / HAYOUNG JEON

1
Es llegeix en minuts

El gegant nord-americà de comerç electrònic Amazon ha demanat als seus treballadors que esborrin dels seus dispositius mòbils l’aplicació de TikTok per «riscos de seguretat», segons un memoràndum que els ha enviat la companyia a què ha tingut accés l’agència Reuters.

«A causa d’un risc de seguretat, l’aplicació de TikTok ja no està permesa als dispositius mòbils que tenen accés al correu electrònic d’Amazon. Si tens TikTok al teu dispositiu, has d’esborrar-lo abans del 10 de juliol per poder mantenir l’accés al correu d’Amazon. En aquest moment, l’ús de TikTok des de l’ordinador portàtil està permès», diu el comunicat intern.

Notícies relacionades

La popular xarxa social de vídeos musicals està en el punt de mira al ser considerada com una eina d’espionatge massiu en mans de Pequín, per la qual cosa l’Índial’ha prohibit als seus ciutadans i el secretari d’Estat dels EUA, Mike Pompeo, va assegurar que el seu Govern s’està plantejant fer el mateix. També està en el punt de mira d’Indonèsia, Bangladesh i Austràlia.

Des de TikTok, es va organitzar el presumpte boicot al míting de Donald Trump a Tulsa (Oklahoma) el 25 de juny passat.

Temes:

Amazon TikTok